Atunci când ajungi sa te iubesti cu adevarat…

   

Cand ajungi sa te iubesti cu adevarat ajungi sa te accepți in totalitate, ajungi sa te îndrăgostești de tine asa cum ești în întreg, sa te înțelegi la fiecare pas….sa iti zâmbești uitandu-te in oglinda chiar și atunci când ai devenit obositoare pentru cei din jur. 

Cand ajungi sa te iubesti cu adevarat ai incredere in tine mai mult decât pretinzi celorlalți sa o facă, respiri in tihna si sti cu certitudine că orice nereușită de azi aduce o reusita de maine…si sfârșești întotdeauna iubind…tot ce misca in jurul acțiunilor tale…

   În ultimul meu an de existenta acasă lângă S am invatat atat de multe…Am exersat răbdarea mai mult ca oricand, mi-am întărit voința și am lucrat la viziuni legate de viata mea pe plan profesional despre care nu credeam vreodata ca o sa reusesc…era un vis acum nu multi  ani și ma vedeam departe de tot de el…il chemam, ori de câte ori ma așezăm in timpul meu de visare și uite ca incepe sa se arate tot mai clar și concret. 

Visul aducea imagini cu mine si cativa  copilași care păseau pe „terenul meu” și cu care lucram diferite activități care ma apropiau și mai tare de natură, sanatate, învățare,descoperire…un loc în mijlocul naturii unde sa exist pe toate planurile.  Am incercat proiecte mici și anul trecut care nu au reușit să se concretizeze, am visat, am iubit și apoi am acceptat încheierea lor…

În acesta toamna am început alt vis, alt proiect și nu după mult timp am trăit prima acțiune cu copiii ( aici s-a lăsat cu plâns, emoțiile și bucuria care m-au năpustit).

 Sunt in perioada de „coacere”, o perioadă în care este timpul meu de pregătire mai mult sau mai putin spirituală, timp în care îmi doresc sa ma las folosită acolo unde este nevoie de mine si ATAT CAT ESTE NEVOIE DE MINE. O perioadă care cu siguranță așteaptă să fie trăită cu considerație și bucurie.

Nu stiu viitorul meu cum o sa fie și nici nu mi-ar plăcea să stiu pentru ca asta ar însemna să nu mai am parte de curgerea aceasta minunata de care vreau sa ma bucur…stiu doar ca ma rog sa fiu deschisă la nou, sa fiu in slujba celor din jur printr-un mod modest și cu principii curate și sincere.

Pana la urma urmei nu reusita este cea mai importantă pentru mine in acesta perioada ci mai degrabă drumul pana acolo….umblarea mea…zambetul meu de acceptare😊.

 Pana atunci va îndemn să începeți prin a visa, dati-va voie să vă doriți, sa va acceptați visele și ele cu siguranță se vor întoarce cu răspunsuri înspre voi. Oferiti-va o pauză la tot ce nu va aduce satisfacție, de cele mai multe ori aceste pauze aduc schimbarea. Da, este adevarat ca pauzele presupun risc și asumare dar exista forte in noi  care sa le faca fata si sfarsitul poate sa fie un moment de încoronare….va îmbrățișez!

Autor: scoaladeacasasite

Chemare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: